Kaymak, sütün yağını yoğunlaştırarak elde edilen bir krema ürünüdür. Sütü hafif ateşte çalkalayarak veya belli bir soğuklukta bırakarak elde edilen koyu ve yağlı özdür.
KALİTE, LEZZET ve DOĞAL
Sizleri bekliyoruz..
2024-07-05 Çay & Kahveler
Çay tiryakilerinin demli bir çayda aradığı bütün özellikler…
Detaylar2024-07-05 Bakliyat Çeşitleri
Van peynirleriyle uyumlu olarak hazırlanan nohut yemekleri,…
Detaylar2024-07-05 Peynir Çeşitleri
Kars çıldır ilçemizi yüksek rakımlı yaylımdaki kekik geven…
Detaylar2024-07-05 Bakliyat Çeşitleri
Van peynirleriyle birlikte hazırlanan pilavlar, sofralarınıza…
Detaylar